Besök av Madelene och söta Fideli!!!

Madelene och Fideli!!!

Jag hade tänkt vila idag, då det inte har blivit mycket av det sen opertionen förra veckan, och det var full rulle i helgen. Sen är det väldigt svårt att vila när man är Mamma till världens sötaste Evelina som har en massa spring i benen.

Mathilde gick med Lina till dagis till nio, det är så underbart att vi har den hjälpen just nu, det är guld värt!!! Jag gick in och duschade och det tar mig en evighet för tillfället, sen plockade jag lite här hemma. Halv tolv la jag mig på sängen för att ta det lugnt en stund men då kom det ett sms från Madelene som ville komma förbi på en fika. Vi har inte setts på ett tag då de har haft mycket att göra med semester, flytt och nya jobb. Så självklart ville jag ses. Hon dök upp runt ett tiden och med sig hade hon Corinnes söta dotter Fideli som hon passar ett par dagar i veckan, Corinne har fullt upp på jobbet och de har inte fått dagisplats åt henne än.

Det var riktigt trevligt att de kikade förbi, vi hade mycket att ta igen. Madelene är så rolig hon hade varit ner och köpt med sig CupCakes från butiken som hon hade tidigare som vi smaskade i oss. Det blir som jag har sagt nu när hon inte jobbar har vi tid att fika och mysa tillsammans, och hon har inga planer på arbete den närmsta tiden och det passar mig perfekt. När vår Son kommer kan vi fika, shoppa och ta oss ett eller två glas vin då och då. Jag längtar så:)

Marcus gick och hämtade Evelina på dagis vid tre, gissa om hon blev glad när hon såg vilka som var på besök när hon kom hem. Hon tog genast med sig Fideli in på sitt rum för lite bus. Mathias kom hem runt fyra och då skutsade han hem de två. Han skulle ändå i väg och springa där i närheten.

Nu ska Lina i badet, Mathias får lägga henne när han kommer hem. Sen blir det att slappa framför tv:n.

Ha en trevlig kväll, det ska vi ha!!!

Evelina och Fideli ♥♥♥





♥♥♥ Underbara Söta ♥♥♥