Min Underbara Mamma!!!

Vår Vackra Mor/Mormor och Farmor ♥♥♥

Jag är så Stolt över att få kalla dig för Mamma. Det finns ingen som du. Du ställer upp i alla väder, finns alltid till när det behövs. Inte bara för mig utan till alla dina Barn, BarnBarn, andra Familje medlemmar och Vänner...

Förstår i bland inte hur du hinner med, och när man frågar dig så är det bara så självklart...

Mamma du är den mest ärligaste person jag någonsin har träffat, du står alltid för det du säger och tror på... Du har lärt mig hur en Bra Mamma ska vara och det Tackar jag Dig för...♥

Du har även lärt oss barn att ha egna åsikter och stå för dem och våra känslor, att aldrig hålla något inom oss utan att vara frispråkiga, och du fick fyra sådana barn:)

Vi är i dag fyra starka individer som vet vad vi vill och som står med båda fötterna på jorden. Du har stöttat oss i allt vi velat göra men du har även sagt din mening, och vi har lyssnat, men beslutet har alltid varit vårt eget.

Du ger så mycket av dig själv, så mycket kärlek och värme...♥

Det är inte bara vi barn som Älskar dig, du har snart sju BarnBarn som avgudar sin Mormor/Farmor. De lyser som en sol när de pratar om dig. Och ingen är gladare än Vi att du finns i deras liv, så de också får lära känna den underbart Fina människa du är!!!

Tack för att du är den du är och för att du är vår Mamma ♥♥♥


Min Kärlek till dig är gränslös ♥♥♥

♥♥♥ Är så Stolt över Dig ♥♥♥