Äntligen!!!;)

Jag börjar äntligen bli mig själv igen... Jag har som de flesta vet opererat ut mina Pip implantat som jag haft och satt i nya och strax efter det så opererade jag min fot för andra gången. Så de senaste sex veckorna har inte varit roliga.

Men nu börjar jag se slutet på allt detta... Jag har nu bara två veckor kvar med bandaget sen kan jag röra mig fritt när och hur jag vill hi hi... Vilken befrielse!!!

I dag kunde jag träna igen så jag stod på Crossen en timme precis som vanligt och det kändes otroligt skönt... Viktor sov under tiden och Mathias var och lunchade med hans bästis Danne. Det var underbart att ha huset för sig själv träna loss med "Top Gun" skivan i öronen...

Mathias kom hem för ett tag sen och hämtade Viktor, tror de skulle in till stan, kanske kan vara så att de två ska köpa något fint till mammas födelsedag, vem vet... Nyfiken är jag i allafall som inte fick gå med dem hi hi... själv ska jag ska vila en stund, sen ska jag börja förbereda kvällens middag då SysterYster och Angelina kommer... Mys!!!

Jag Mår Så Bra Nu!!!

Dagens Tränings Outfit, plus foten... Snyggt "NOT" hi hi...


Min Bäste Vän;)

♥♥♥ Sommaren 2012, Då Allt Kan Hända ♥♥♥