Vår lördag!!!

Det blev en lugn och mysig lördag ♥♥♥

Vi vaknade vid nio tiden idag, skönt att få sova ut. Vi gick upp och duschade gjorde oss i ordning. När vi var färdiga bjöd mamma och pappa på mys frukost. Mätta och belåtna packade Mathias minibilen, mormor och Evelina gick ut för att skotta lite snö på balkongen som Lina sett morfar göra. Hon tyckte det var så roligt. Runt elva tiden tackade vi för oss och åkte hem till storstan igen.









När vi väl var hemma, gick Mathias för att hjälpa Madelene på lennström & co, jag och Lina gick upp åt lite mat bytte om och gick sen ner till butiken vi oxå. När vi kom dit träffade vi på Elnaz och hennes man, de var på väg till hennes föräldrar på middag. De är ju bara för söta de två ♥
Själv satt jag och drack latte och bara hade det bra...



När Mathias jobbat färdigt hos Madelene var vi riktigt sega, orkade inte göra mycket. Vi hade planer på att gå ut och äta men orkade inte det heller så jag och Mathias tog minibilen åkte till IKEA för att köpa lite ljus och en potta till Lina, sen ICA för att handla till tacos, Evelina var hemma med Marcus och Mathilde under tiden hon ville titta på Nalle Puh såklart :) När vi kom hem fixade vi lite mat och drack vin och tittade på melodifestivalen, det blev en typsik Jonsson myskväll... Man kanske börjar bli lite gammal ändå... hi hi hi ... men det är ju så skönt.





Ja vi säger väl skål från oss och God Natt!!!