Hemma!!!

Gävle och Stockholm...♥

Nu är vi hemma igen efter ett par dagar i vårt hus. Det kändes lite konstigt att vara där igen men det var riktigt mysigt måste jag säga...

Ja, det är ett fint litet hus vi har men det är dags att gå vidare. Som jag har sagt tidigare vårat liv är i Stockholm eller kanske på ett annat ställe hi hi.. vi får se vart framtiden tar oss!!!

Vi har varit duktiga de här dagarna, riktigt bondiga, vi har rensat ogräs, klippt häckar och donat en del. Vi har saker kvar att göra innan mäklaren kan skicka dit fotografen och vi kan sätta ut det till försäljning men det ska vara färdigt till nästa vecka. Sen håller vi tummarna och mäklaren får göra sitt jobb...

Så på tisdag åker vi upp igen:)

Idag innan vi åkte hem kom Evelina och Viktors farmor förbi en stund. Hon har inte träffat dem på väldigt länge och passade på då vi var i stan. Vi fika och de busade. Det var trevligt och roligt för henne att se hur lik Viktor är Mathias och på deras sida.

Vi lämnade Gävle runt tre tiden. När vi kom hem passade jag på att träna innan Nettan och Danne kom förbi på middag. Nettan har varit i Las Vegas, så det var roligt att höra om hennes tripp, och snäll som hon är fick jag ett par Guess örhängen som hon tyckte passade mig. Tack vännen!!!;)

Nu är det sängen som gäller. Imorgon har vi fullt hus här hemma, Mathias lillasyster Elvira kommer och ska sova kvar så Lina är eld och lågor för tillfället. Sen kommer Kiina och Marlon och myser med oss på dagen och på kvällen kommer kusin Isadora och faster på besök.

Det blir en rolig dag för våra små...♥

Mys på Björkvägen;)



























♥♥♥ Vad Duktiga Vi Är ♥♥♥