Grönan och stan hela dagen!!!

I dag blev det Gröna Lund ♥♥♥

Semestern är inte över än för Mathias, så idag bestämde han sig för att ta med Evelina till Gröna Lund som fortfarande tjatar om att åka karuseller, hon har inte ledsnat vår lilla toker fast hon åkte så mycket i Monaco. Jag och Marcus gick in till stan vi hade lite ärenden att uträtta men så fort vi var färdiga åkte jag och mötte upp dem, det var en glad och exalterad liten tjej som kom springandes i mot mig när jag kom.

Lina är ju så söt när hon åker, hon älskar Nyckel Pigan den är en liten bergodalbana fast för de små, och vad hon skirker och skrattar när hon åker den, ja det är bara hon som hörs hi hi hi... jag smälter varje gång.

När vi lyckades slita bort henne från karusellerna en stund gick vi och åt våfflor med jordgubbssylt och grädde det var riktigt gott!!! Sen fick hon åka lite till innan vi begav oss hemåt. Det var en helt slut liten tjej som stor somnade direkt hon såg sängen.

I morgon åker vi till Gävle och vi blir där över helgen, Mathias ska fixa lite i huset och jag och Evelina ska passa på att hälsa på så många vi hinner, på lördag är i alla fall min kusin Beatrice och hennes söta barn Julia och Charlie in planerade, det ser vi framemot:) Så nu ska jag packa i hop lite kläder som vi måste ha med oss sen ska jag krypa ner i sängen och läsa lite skvaller blaskor. Natti Natti alla söta ♥♥♥

Titta in Lina vad hon skriker, hon är så härlig. Nyckel Pigan var grejer ♥♥♥



Mamma och Lina åkte lite lugnare karuseller hi hi... ♥



Här i Te kopparna ♥♥♥



Det var en nöjd Evelina när vi gick därifrån ♥♥♥



♥♥♥ Min Underbart Fina Familj ♥♥♥