Vilken härlig vecka det blev!!!

Bara en massa mys hela veckan!!!

I dag åkte min kära syster och hennes änglar hem. Känns lite tungt då vi har haft ett par jätte mysiga dagar tillsammans med barnen. Vädret blev inte det bästa så vi har inte varit på så mycket utflykter som vi hade velat men vi har haft det hur bra som helst ändå:) Jag hoppas de flyttar hit någon gång i framtiden, det kulle vara roligt för oss och för Evelina.

Vi skjutsade dem till Upptåget runt fem sen bar det av till IKEA för vår del. Vi skulle beställa en köksfläkt vi tittat på i svart och det är bara det som fattas nu sen är köket komplett. Vi passade även på att stanna på El-giganten när vi ändå var i närheten och köpte en DVD-spelare till Lina som hon ska ha i bilen så hon kan kika på film och själv köpte jag en krustång åt henne, hon ville ha en sådan som Elvira har så hon kan göra sig lite extra fin då och då vår go fia:)

När vi kom hem började Mathias i köket medans jag plockade lite här hemma. Men vi hann inte hålla på så länge innan min svägerska ringde och undrade om vi ville komma över på en fika i deras nya lägenhet som de har köpt alldeles i närheten av oss. Och självklart ville vi det, Evelina blev jätte glad då Angelina och Leo hade åkt hem och då dyker resten av hennes kusiner upp i stället, ja det kunde inte bli bättre.

De har köpt sig en liten etta här i Vasastan som de ska ha för att kunna åka hit och mysa, men smarta som de är så har de gjort om den till en mini tvåa så de har ett separat sovrum och det är skönt när man har små barn. Lägenheten är på 35 kvm men den kändes mycket större. Min bror håller på och rustar upp den för fullt, de har rivit ut allt i den och ändrat på några väggar. Ingela hon är som mig hon står för inredningen, hi hi... De har tänkt att stanna hela helgen så vi bestämde att vi skulle ses en sväng i morgon och på lördag. Mathias går äntligen på semester nu till helgen, han och Magnus vill dricka lite öl så det kommer bli en bra start på hans ledighet:)

Nu är vi hemma igen. Evelina ligger och sover, jag uppdaterar bloggen sen ska jag lägga mig i sängen och läsa lite bok. Mathias är på bio med Marcus och Mathilde jag kommer inte i håg vad filmen hette, men det var ingen jag ville se. Sen är det skönt att ha lite egen tid i bland:)

Natti Natti på er alla!!!

Mys morgon med Min kära Make och min underbara Dotter ♥♥♥



Piff och Puff har eftermiddags mys som vanligt, de är så lika ♥♥♥



Malliga Lina när hon får sitta i fram med Pappa, så sööt ♥♥♥



♥♥♥ Mycke Glädje och Mycke Kärlek ♥♥♥